DAVID HALLER

Dan Stevens Dijagnosticirani shizofreničar još u ranoj dobi, David je progonjeni čovjek koji se bori da ostane priseban. No sve je umorniji i na rubu da odustane kada upozna djevojku svojih snova, djevojku koja igrom slučaja vjeruje da on uopće nije shizofreničar, nego moćni mutant.Dijagnosticirani shizofreničar još u ranoj dobi, David je progonjeni čovjek koji se bori da ostane priseban.
No sve je umorniji i na rubu da odustane kada upozna djevojku svojih snova, djevojku koja igrom slučaja vjeruje da on uopće nije shizofreničar, nego moćni mutant.

SYDNEY “SYD” BARRETT

Rachel Keller Uobražena i s uličnom inteligencijom, Syd rabi svoje grubo i iritantno ponašanje kako bi zaštitila svoju blagu unutrašnjost jer, iako je to čini naivkom i ugrožava je, ona i dalje vjeruje u sretan kraj.Uobražena i s uličnom inteligencijom, Syd rabi svoje grubo i iritantno ponašanje kako bi zaštitila svoju blagu unutrašnjost jer, iako je to čini naivkom i ugrožava je, ona i dalje vjeruje u sretan kraj.

PTONOMY WALLACE

Jeremie Harris Pragmatik s istančanim smislom za humor, Ptonomy je onaj tip vođe kojeg biste slijedili pod svaku cijenu. Međutim, njegovo fotografsko pamćenje zajedno sa sposobnošću da čita sjećanja drugih znači da je njegov talent ujedno i teret: traume drugih postaju njegove traume koje ne može zaboraviti i koje ne blijede s vremenom.Pragmatik s istančanim smislom za humor, Ptonomy je onaj tip vođe kojeg biste slijedili pod svaku cijenu.
Međutim, njegovo fotografsko pamćenje zajedno sa sposobnošću da čita sjećanja drugih znači da je njegov talent ujedno i teret: traume drugih postaju njegove traume koje ne može zaboraviti i koje ne blijede s vremenom.

KERRY LOUDERMILK

Amber Midthunder Kerry je pokretač, tvorac, vrsta osobe koja nikada nije zadovoljna trenutačnom situacijom, nego uvijek želi znati što se krije iza sljedećeg brda. Uvijek spremna da vam kaže što misli, posljedice nemaju velikog utjecaja na nju jer, na kraju dana, zna da će ih uvijek ostaviti iza sebe.Kerry je pokretač, tvorac, vrsta osobe koja nikada nije zadovoljna trenutačnom situacijom, nego uvijek želi znati što se krije iza sljedećeg brda.
Uvijek spremna da vam kaže što misli, posljedice nemaju velikog utjecaja na nju jer, na kraju dana, zna da će ih uvijek ostaviti iza sebe.

CARY LOUDERMILK

Bill Irwin Kao genijalni genetičar, Cary je Kerryna protuteža, njezina prava suprotnost. Tih i povučen, naizgled djeluje sramežljivo, no jednom kada ga upoznate, shvatite da je Cary vrlo duhovit, obazriv i hrabar čovjek koji bi dao svoj život za one koji voli.Kao genijalni genetičar, Cary je Kerryna protuteža, njezina prava suprotnost.
Tih i povučen, naizgled djeluje sramežljivo, no jednom kada ga upoznate, shvatite da je Cary vrlo duhovit, obazriv i hrabar čovjek koji bi dao svoj život za one koji voli.

LENNY BUSKER

Aubrey Plaza Davidova prijateljica koja unatoč dugogodišnjoj ovisnosti o drogi i alkoholu zna da joj se svaki tren život može preokrenuti, što joj daje simpatičnu energiju nemogućeg optimista. Ona živi svoj život kao kamen igrača žabica: uvijek na površini, nikada ne ide preduboko i nikad, apsolutno nikada ne potone.Davidova prijateljica koja unatoč dugogodišnjoj ovisnosti o drogi i alkoholu zna da joj se svaki tren život može preokrenuti, što joj daje simpatičnu energiju nemogućeg optimista.
Ona živi svoj život kao kamen igrača žabica: uvijek na površini, nikada ne ide preduboko i nikad, apsolutno nikada ne potone.